

Continuing Medical Education



Ocular Adnexa-Optometry's Next Frontier Oculoplastics in Optometry

Dec. 12-13, 2025

This 16-hour, COPE accredited, certification course will be led by Dr. Selina McGee and will include 8 hours of lecture and 8 hours of hands-on laboratory components with actual live patients.

NSUOCO 870 E. Crafton St. Tahlequah, OK 74464







DAY 1 - FRIDAY, DEC. 12, 2025

- 8:00 a.m. Beauty or the Beast? The Impact of Cosmetics on Ocular Health (1 hour)
- 9:00 a.m. The Canvas of Beauty: Skin Fundamentals for Ocular Aesthetic Treatments (1 hour)
- 10:00 a.m. Precision in Aesthetics: Mastering Neurotoxin for Ocular Health & Beauty (2 hours)
- 1:00 p.m. Wet Lab: Precision in Practice: Hands-On Neurotoxin Techniques for Periocular Rejuvenation (2 hours)
- 3:00 p.m. IPL Mastery: Treating Dry Eye & Enhancing Aesthetic Outcomes (2 hours)

DAY 2 - SAT. DEC. 13, 2025

- 7:30 a.m. Wet Lab: IPL in Action: Practical Application for Dry Eye & Aesthetic Enhancement (2 hours)
- 9:30 a.m. Radiating Beauty: The Science & Application of RF in Ocular Aesthetics (1 hour)
- 10:30 a.m. Wet Lab: RF Mastery: Hands-On Techniques for Skin Tightening & Ocular Rejuvenation (1 hour)
- 12:30 p.m. Resurface & Rejuvenate: The Power of Lasers in Ocular Aesthetics (1 hour)
- 1:30 p.m. Wet Lab: Laser Lab: Resurfacing Techniques for Periocular Skin Rejuvenation (2 hours)
- 3:30 p.m. The Art & Science of Ocular Aesthetics: Integrating Skills for Success with Customized Treatment Plans (1 hour)